Naam:
jordanie.reislogger.nl
Reisverhalen:
Foto’s:

Over ons

Rene en ik wonen in de Provence en zorgen ervoor dat vakantiegangers een leuk verblijf kennen tijdens hun verlof. We hebben vakantiewoningen en gastenkamers. Reizen naar onbekende oorden met andere culturen en gewoontes, daar houden we van. Als we de deuren sluiten in het najaar vullen we de rugzak en trekken we erop uit om nieuw dingen te ontdekken, contacten te maken met mensen, volkeren die anders zijn en anders denken dan wij. Geestverruimend en ontspannend, beseffend dat wij maar een kleine schakel zijn in de ketting van de wereld.

Over onze reis

We kozen voor Jordanië. Een beetje googelen op de laptop op een lazy september avond brachten ons op foto's van prachtige gekleurde landschappen, wadi's, woestijnen, bedouienen, cultuur, Bijbelse plaatsen, de rode en dode zee. We werden met verbazing letterlijk meegezogen in het scherm en ja, het was beslist, dat willen we zien, daar willen we zijn.

Bezochte landen

Wij hebben 12 landen (5%) bezocht:

Cambodja, Frankrijk, Griekenland, Israël, Jordanië, Laos, Myanmar, Sri Lanka, Thailand, Tunesië, Turkije, Vietnam.